Show-baletul "Flagrant" - abordare profesională și creativă pentru orice eveniment din viața voastră 

 


Show-baletul "Flagrant" – propune o abordare profesională și creativă a unui program organizat și stilizat, oferă o simbioză dintre coregrafie și actorie. Unul dintre cele mai profesionale școli de dans din Moldova, câștigătoare a numeroase concursuri, campionate naționale și turnee internaționale, de asemenea sunt norocoșii semifinaliști din cadrul show-ului televizat «Românii au Talent, 2016» sezonul 6, din România. 
Ritmurile energice și programul unic atrag interesul publicului. Show-baletul are un stil original, și cu siguranță va crea o atmosferă de neuitat în rândul invitaților și celor prezenți la eveniment. 
Pogramul include:
- Întâmpinarea invitaților cu pâine și sare, îmbrăcați în costume naționale; 
- Legatul prosoapelor la nași;
- Chef și voie bună; 
- Colacul miresei (dansatorii nu doar vor dansa colacul miesei pe ritmuri moldovenești, dar vor oferi o altă abordare creativă și stilizată;
- Dans moldovenesc și tradiții de nuntă moldovenești; 
- 2-3 dansuri la alegerea mirilor cadou (un repertoriu de 50 de stiluri de dans diferite); 
- Obiceiul Spălatul mâinilor la nași;
- Colacii nașilor.
Prețul întregului program pentru o seară:
- 2 perechi de dansatori -de la 200 euro;
- o pereche de dansatori -de la  120 euro.

 

 

 

Primul dans al tinerilor casatoriti cu noi nu are limite: punerea în scenă un dans nunta, dans nunta originale, lent, moale, rece, modern, potpuriu, neobișnuite, cu o surpriză, un rapid, prietenos, distractiv, ușor, clasic, atingând, simplu, amuzant, incendiare , combinate, incredibil, elegant, simplu ... alegerea este a ta. Vă putem ajuta visul în realitate!

 

Primul dans al tinerilor poate fi preparat ca dansul național: nunta dans rusesc (popular), dans nunta armean, tătari, georgiană, caucaziene (Lezginka), India.

 

Nunta de dans © Scoala Flagrant - sunt coregrafi profesioniști, abordare individuală pentru fiecare pereche și, ca urmare, cele mai frumoase și elegante dansuri de nunta.

 

Să învețe dans nunta are loc la un moment convenabil pentru tine (de lucru 10.00-23.00) și plasați convenabil pentru tine. Să învețe dans nunta cu noi este simplu, principalul lucru - încredere și să ia primul pas!

 

Declarație de dans nunta vă va aduce noi emoții și plăcere! Vin la cursurile noastre si de a invata dansul de nunta visurilor tale. Rezultatele de dans si starea de spirit excelenta este garantata!)

Cel mai bun nunta dans - dans, realizate cu cunoașterea cazului și din inimă! © Flagrant