Cha-Cha-Cha

 

Cha-cha-cha - un dans ritmic latino-american care are originea în anii 1940 ca o formă modificată a  Mambo. El este incantatoare, energic, sexy si cochet, cha-cha-cha se distinge cu ușurință de alte dansuri, datorită ritmului său - ". Step, Step, Cha Cha Cha"


Cha-cha-cha - este un veritabil muzica latino absoarbe ușor moderne Pop Rock, sau aranjamente. Muzica cha-cha-cha este energic, cu un ritm foarte clar.


Cha-cha-cha - un dans foarte popular din America Latină. Multe trafic cha-cha-cha ca un mambo mișcare și mișcarea rumba. Cu toate acestea, o modificare substanțială - pentru că ne-am dansa cha-cha-cha! Însuși numele de dans spune că este construit pe ritmul vârf chetyrehdolnom care nu poate fi confundat cu oricare altul.


Inițial, cha-cha-cha a fost o versiune simplificată a Mambo și rumba, dar în 1948, Enrique Horrin a încercat să combine cele două ritmul cubanez - Danson, de la care a apărut mambo și montuno. Efectul a fost uimitor. Compoziție nouă Horrina, «Enganadora», ceea ce înseamnă "ieftin", a fost inregistrat in 1953 si imediat a crescut la vârf de popularitate. Dansatorii literalmente confiscate pe această constatare. Muzica răutăcios cha-cha-cha permite de a efectua oricare dintre personalul său - de la combo-uri mici la trupe mari. Acest lucru a contribuit la popularitatea în creștere a cha-cha-cha este nu numai dansatori, dar și cu muzicieni. Caracterul de dans corespunde naturii muzicii - este la fel de agil, luminoase, jucaus si exuberant, nu dansatori se pot bucura pe deplin de mișcările și de comunicare cu fiecare alte. În școala noastră veți învăța să danseze dansul Cha-cha-cha.


 

Samba


Dans ritmic Național din Brazilia Samba acum a intrat cu încredere programul de sala de dans modern. Samba include un solduri tipic de circulație latine, care au exprimat "Samba Bounce" mișcare elastică.


Dans carnaval brazilian samba a fost introdusă pentru prima dată în 1917. În cele din urmă, în Brazilia, format în 1930 ca un dans sală de bal.


Primăvară în genunchi, o mare avansare în sala, popularitatea sa în întreaga lume este numit pe bună dreptate, samba vals America Latină. În SUA, el a apărut în 1939. În Uniunea Sovietică samba dans a venit din Polonia, dar în 1957 la Festivalul Tineretului și Studenților de la Moscova au fost deja dans samba.


La carnaval dansatori concureze între ele. Puteți vedea reprezentanții diferitelor școli de samba. În Rio, dansatorii de samba, fiecare singur. Femeile învârti disperare șoldurile, în timp ce bărbații se deplaseze un pic mai mult restrâns. Samba abur este, de asemenea, popular și este un mare succes și de sărbători într-un ritm mult mai restrâns.


Ori de câte ori sunetul samba, muzica ei va fi o atmosferă de carnaval - excitat, plin de culoare, care trăiesc în ritmuri incitante și melodii încântătoare dans. În școala noastră veți învăța să danseze să danseze samba.


 

Rumba

 

Rumba - dans lent, care se caracterizează prin senzual, plin de iubire, mișcări și gesturi, are un stil de latină de mișcare în șolduri, este o interpretare a relației dintre bărbat și femeie.


Rumba a fost inițial un dans de nunta. Multe mișcării sale este perceput ca erotic menit acțiune simplă și simplu în economie.


Dans rumba a devenit treptat populară. In 1933 el a fost în Statele Unite, și înainte de al doilea război mondial în Europa. Rumba americanizat numit pătrat, semnătura timp de 4/4. O trăsătură caracteristică a acestui dans este ca fiecare pas este întârziat transferul de greutate pe picior. Transferul de greutate este pe un picior ușor relaxat la genunchi, urmată de o rectificare. În același timp, a muta soldurile de la o parte în alta, cunoscut sub numele de "mișcare cubanez".


Există două versiuni curente ale Rumba - cubanez și americane (pătrate). Folosit pentru prima dată în dansuri ballroom sportiv, a doua pe social, adică, dansuri pentru el și pentru toți. Acum numit perla dans Rumba Latina, sau dans de dragoste.Pasodoble


Dansul țiganilor spanioli. Primul nume de dans - "un pas» spaniolă ("Spanish One Step»), deoarece măsurile sunt făcute pentru fiecare cont. Paso Doble a fost una din multele dansuri populare spaniole asociate cu diferite aspecte ale vieții spaniole. Parțial pe baza Doble lupte cu tauri Paso. Partener arată un toreador, si partenerul - pelerină sau muleta (o bucată de pânză de culoare rosu aprins, în mâinile unui Matador) lui, uneori - al doilea toreadorului, și foarte rar - taurul este, de obicei învins lovitura finală. Caracterul muzicii corespunde procesiunea înainte coridă (el paseíllo), care are loc, de obicei, la acompaniament de paso doble. În acest dans sunt accentuate atenția asupra creării de ce să facă în cazul în care matador. Forma corpului, cu adaos de mișcări de dans Flamenco în mâinile sale, coatele, incheieturile si degetele.


 

Jive


Jive - versiunea internațională a Swing Dance, dans acum Jive (Jive) a evoluat în două stiluri - International și Swing și de multe ori combină atât în ​​o varietate de forme. Influență foarte puternică asupra Jive are dansuri, cum ar fi rock'n'roll și Dzhaterbag. Jive este uneori menționată ca un rock'n'roll-șase etape. Jive - foarte rapid, consumă o mulțime de dans energie. Acesta este ultimul dans pe care dansa concursuri, și dansatorii trebuie să demonstreze că nu sunt obosit și gata să-l execute mai eficient.


Principalul figura Jive moderne este un chasse sincopat rapid (etapa → Console → pas) stânga și la dreapta, cu un pas lent înapoi și să se întoarcă înainte. Solduri si genunchi sunt ridicate în detrimentul "și", care se află între principalele conturi. Trepte sunt realizate cu un ciorap. Greutatea corpului este întotdeauna în față și sa mutat de la picior la picior. În îndeplinirea dansului cupluri încearcă să se concentreze fiecare chiar conta, crescând astfel viteza de fragmente individuale ale cifrelor. Aceasta este doar o mica descriere a mișcării, pentru o tehnica mai complex implică rotație solduri, înapoi la locul de muncă, și mult mai mult.


Si inca un lucru: nu sari în jive.
Vals Lent


Când la începutul anilor 1800, valsul a fost prezentat pentru prima dată la bile engleză, a fost condamnat de biserică și stat pentru vulgaritatea și imoralitate. Acesta a fost, la urma urmei, prima dată societatea a intrat poziție scandalos pentru dans in care omul a fost deține o femeie atât de aproape. Dar această particularitate, care a provocat atât de multe critici, a provocat fascinație vals, și a rămas.


De-a lungul istoriei, valsul a suferit numeroase modificări. Pentru mult timp înainte de a fi adus în fața publicului în sala de bal, a fost dansul popular sat din secolul al XVII-lea, în satele din Austria si Bavaria. Dar în mijlocul secolului al XVIII-lea, dansul câștigat popularitate și răspândit în întreaga Europă.


Waltz a ajuns în Statele Unite la mijlocul anilor 1800. Valsul obicei era încă prea repede, necesitând prea mult de la dansator convenționale, și în curând a început să scrie compozitori de muzică care a devenit mult mai lent. Din acest venit Stilul de muzica de vals numit "Boston", cu viraje lente și un persistent, mișcări de alunecare. Deoarece pozițiile pierdute treptat "Boston", el a stimulat dezvoltarea a ceea ce stim ca un vals lent. De-a lungul secolului XX, britanicii îmbunătățit mișcarea și obligarea echipamentul la stilul competitiv valsul lent internațional


Etapele de vals lent modernă este, probabil, cel mai ușor de învățat dansul este acum printre executabil. Cu toate acestea, pașii nu sunt în nici un fel cel mai important factor de dans modern și dansatoarea trebuie să acorde o atenție foarte atent la o serie de alți factori înainte de a fi metabolizat de leagăn ritmic magnific și dans de zbor. Locuințe utilizare protivohoda corectă (miscarea corpului Contrar), care determină ușurința de corp leagăn pe rand, relaxare adecvată și îndreptare genunchi, împreună cu ascensoare și pante de utilizare controlată a corpului - toate are un efect cu privire la crearea acestui dans, care este perceput ca un flux continuu cu ritmic, melodic caracter. Caracteristicile menționate sunt examinate în conformitate cu titlurile relevante și ar trebui să fie studiat după principiile de bază sunt clare.Tango


"Tango - o expresie autentică și că este obligat să nemurirea lui,

pentru că în muzică, în cuvântul său este imaginea unui popor care știu cum să iubesc "

Alfredo de Anhelis

La sfârșitul secolului al 19-lea, Buenos Aires a fost umplut cu imigranți și imigranților din Europa și Africa, dintre care mulți au fost unice și în căutarea pentru prieteni printre noul mediu nefamiliar. Desigur, aceste persoane nefericite s-au alăturat în rândurile de port (litere oamenii Port -. Imigranților Argentina), în căutare de băuturi care ar îneca necazurile, relatii instabile, și tot de divertisment, care poate distrage atenția de la depresie. Diferite culturi au amestecat și a adus un nou stil de muzica care au aparut de la tobe africane, ritmurile indiene, tendințe latine și popular în pampas (câmpiile) muzica argentinian.


După cum s-ar putea ghici, acest nou muzica a fost chemat de tango. Istoricii susțin că numele vine de la sunetul tamburină africane auzit ca "tan-go", sau de la tangere Latină (atingere). Dansul a început ca o relație între pantomimă o fata de virtute ușoară și un proxenet. Improvizație a fost umplut cu mesaj emotional si gesturi circulare seducătoare. Acest coregrafie sexy subliniat sunetele melancolice ale bandoneon, un instrument german, foarte asemănătoare cu un acordeon.Vienez WaltzEra schimbarea menuet de epoci Waltz. Odată cu apariția Revoluției Franceze, dans un menuet ca emana esenta primele decenii, a murit din cauze naturale. Dansuri populare engleză, exprimând împotrivirea burgheziei simtit mult mai bine. Tinerii care preferințele găsi expresie în forme noi, cu experiență evenimentele revoluționare din anii '80 și '90 ai secolului 18-lea. Acum, ei au văzut dansul poate dezvălui emoțiile profunde, pentru a satisface nevoile de trup și suflet, și cauzând expresie mai vital și dinamic decât normele sensibile și decente permise ale vechilor maeștri de dans. Sentimentele preaplin și dorința de a extinde orizonturile dincolo de înțelegerea tradițională a canoanele raționalismul francez, de asemenea, au fost printre factorii mișcare romantică în artă în Europa. Această nouă direcție este exprimat în mod clar în vals, dans, spiritul aglomerat de Dionysos.


Waltz a început ca o rotesc cupluri de dans. El a fost deosebit de popular în sudul Germaniei și Austriei, unde a fost cunoscut sub diferite denumiri, cum ar fi Dreher (strungari de dans), landlerul (dans țară) și Deutscher (dans germană). Mai mult decât orice alt dans care reprezintă o parte din valorile abstracte ale unei noi ere, ideile de libertate, personalitate, pasiune și de exprimare. Acest lucru poate explica descoperire rapidă în lumina de popularitate internațională. Popularitatea sa a atins apogeul în 1787, când a fost prezentat pe scena de operă. Viena pentru a deveni orașul valsului, pentru a depasit toate celelalte în pustie. Vals Vienez șterse frontierele naționale, și în 1804 francezii admis în iubirea sa pasionată a luminii, dans în mișcare. "Waltz, următoarea - Waltz" a devenit un apel comun în sala de bal, pentru francezi, care nu au putut lua suficient de dans.


 

Foxtrot

 

"Baza de dans în mișcare - muta sau muta lin în jurul camerei, care acoperă cât mai mult din ringul de dans Cuplul trebuie să fuzioneze două persoane -. O să se mute, aluneca lin și viguros pe ringul de dans, în cazul în care dansau in apa, ele nu ar trebui să aibă trezi un singur val de Imaginați-vă o cameră plină cu crema gros bătută Scopul dansatorilor -.. muta viguros alunecare prin smântână, procherchivaya mod curat, fără a atinge restul frisca jurul ". Aceasta este una dintre cele mai bune definiții care pot fi găsite pe foxtrot, adaptate din cartea "ABC-ul de sala de dans."


Se crede că steaua vodevil numit Harry Fox a venit cu ceea ce noi numim acum foxtrot. În vara anului 1914 Harry și trupa lui de "americani Beauties" pentru a pune o piesă de dans în teatru New York. Ca parte a jocului său, a luat un râs câțiva pași în muzică provocatoare și oameni numit acest dans "Etapele Fox" - Fox`s trap.


În timpul ritmuri de jazz provocatoare, care a început în 1910, sa născut complet nouă fază a sala de dans. Parteneri dansat aproape împreună, absorbit în muzică, și de a găsi acest nou melodii de jazz interesante și incitante. Banihag, turkitrot și kaslvolk - acestea sunt doar câteva din multe buffonadskih și dans ridicol că capturat rapid mintea publicului.


Nu Foxtrot rămâne mult timp "pașii Fox", el a fost renăscut într-un dans elegant, elegant. Când observăm pereche, se deplasează grațios pe podea, sau oricine, și nu s-ar gândi de muzică ridicol. În cazul în care profesorii de dans britanic a adus dansul american bal alunecare în Anglia, au fragmentat toate bufonerie, sare și lovituri, ceea ce duce la o versiune mai lină, care a supraviețuit până în ziua de azi. Există variații Foxtrot - Quickstep, și chiar astfel de dansuri fi Lindy (swing) și Hustle.Foxtrot


"Baza de dans în mișcare - muta sau muta lin în jurul camerei, care acoperă cât mai mult din ringul de dans Cuplul trebuie să fuzioneze două persoane -. O să se mute, aluneca lin și viguros pe ringul de dans, în cazul în care dansau in apa, ele nu ar trebui să aibă trezi un singur val de Imaginați-vă o cameră plină cu crema gros bătută Scopul dansatorilor -.. muta viguros alunecare prin smântână, procherchivaya mod curat, fără a atinge restul frisca jurul ". Aceasta este una dintre cele mai bune definiții care pot fi găsite pe foxtrot, adaptate din cartea "ABC-ul de sala de dans."


Se crede că steaua vodevil numit Harry Fox a venit cu ceea ce noi numim acum foxtrot. În vara anului 1914 Harry și trupa lui de "americani Beauties" pentru a pune o piesă de dans în teatru New York. Ca parte a jocului său, a luat un râs câțiva pași în muzică provocatoare și oameni numit acest dans "Etapele Fox" - Fox`s trap.


În timpul ritmuri de jazz provocatoare, care a început în 1910, sa născut complet nouă fază a sala de dans. Parteneri dansat aproape împreună, absorbit în muzică, și de a găsi acest nou melodii de jazz interesante și incitante. Banihag, turkitrot și kaslvolk - acestea sunt doar câteva din multe buffonadskih și dans ridicol că capturat rapid mintea publicului.


Nu Foxtrot rămâne mult timp "pașii Fox", el a fost renăscut într-un dans elegant, elegant. Când observăm pereche, se deplasează grațios pe podea, sau oricine, și nu s-ar gândi de muzică ridicol. În cazul în care profesorii de dans britanic a adus dansul american bal alunecare în Anglia, au fragmentat toate bufonerie, sare și lovituri, ceea ce duce la o versiune mai lină, care a supraviețuit până în ziua de azi. Există variații Foxtrot - Quickstep, și chiar astfel de dansuri fi Lindy (swing) și Hustle.Quickstep


Inventat în timpul al doilea război mondial, în suburbiile din New York, a fost inspirat de dansatori Caraibe si Africa. În cele din urmă, el a facut debutul pe scena music-hall american și imediat a devenit popular pe ringul de dans.


Foxtrot si QuickStep provin de la aceeași dans. În douăzeci multe trupe jucat Slow Foxtrot prea repede, și în cele din urmă, sa dovedit în două dansuri diferite. Ritmul este lent Foxtrot a devenit chiar mai lent și Quickstep a devenit versiunea rapida a foxtrot.


În 1925 a început o pasiune febril pentru Charleston, care a influențat foarte mult dezvoltarea de Quickstep. Britanicii identificat Quickstep de original Charleston ca un dans progresiv fără mișcări pinatelnyh și amestecat cu Foxtrot rapid. Ei au numit acest dans "Quick Foxtrot și Charleston".


În campionatul "Steaua" in 1927, un cuplu engleză Frank Ford si Molly Spania a jucat o versiune rapidă a Foxtrot și Charleston fara caracteristice mișcările genunchi Charleston, și a făcut un dans pentru două în loc de unul.


Nu a fost o mulțime de controverse, de ce dansul a devenit atât de popular in Marea Britanie. Se credea că Quick Step a fost o metodă britanic cald în interior în timpul iernii.