Flagrant Club a fost înființată în 1991 și a câștigat imediat un loc de cinste printre cele mai bune cluburi de dans din Moldova. Elevii decorat clubul lui de dans toate oraș și de sărbătorile naționale.

 

După 5 ani de coaching, clubul a fost atribuit republican autoritate Flagrant

Titlu juriu echipei exemplar.

 

Dansatorii clubului a început să acționeze mai încrezători pe podea, nu numai țara sa, dar, de asemenea, în străinătate. În finala de turnee internaționale în Belarus, Ucraina, Rusia, România, Bulgaria, Polonia, Republica Cehă, Ungaria, Germania, Franța, Italia, Germania, Belgia și Austria.

 

Performanța de succes a elevilor în turneele internaționale și titlul de campion mondial concurs și Europa. Autocare de locuri de muncă a menționat în mod repetat, conducerea orașului, cu diplome și cadouri valoroase.


Coregraf american Martha Graham Dance definit ca o expresie veritabilă a mai profunde sentimente emoționale sunt eliberate prin miscarea corpului. Antropolog Joan Kealiinohomoku dă următoarea definiție:. "Dansul - un mod tranzitoriu, trecătoare de exprimare, care are loc într-o anumită formă și stil de mișcările corpului"

Jules Van Camp Charlotte (Julie Charlotte Van Camp), în teza sa de doctorat a reunit principalele prevederi constituie definiția dans: dans - este o mișcare umană, care este formalizat, ce se face într-un anumit stil sau un anumit model are astfel de calități, ca har, eleganta, frumusete, însoțite de muzică sau alte sunete ritmice are drept scop de a parcelei și povestea are o comunicare scop sau exprimare a sentimentelor, acele idei care pot contribui la mima, costume, decoruri, iluminat scena si asa mai departe. De asemenea, ea notează că diferite definiția "dans" sunt unanime în doar primul paragraf - că dansul - este mișcare umană.

Dans a existat și există în tradițiile culturale ale tuturor societăților umane. De-a lungul lunga istorie a omenirii este în continuă schimbare, care reflectă dezvoltarea culturală. Există o mulțime de specii, stiluri și forme de dans.

Dansul este folosit ca o modalitate de exprimare, interacțiune socială, în scopuri religioase, ca un sport contradictorie ca un spectacol fel de artă.